Link

7 Φεβ 2017

CineDoc Kids + Beatbox για παιδιά!
Φεστιβάλ Παιδικού & Νεανικού Κινηματογράφου
11 & 12 Φεβρουάριου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τον Φεβρουάριο ανοίγει αυλαία το CineDoc Kids, με ένα διήμερο δωρεάν εκδηλώσεων για παιδιά και νεόυς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 11 & 12 Φεβρ&omic ron;υαρίου. Ταινίες ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας δείχνουν τη ζωή μέσα από τα μάτια παιδιών και εφήβων σε διαφορετικά μέρη της γης. Το όνειρο της 18χρονης Σονίτα να γίνει ράπερ, το πάθος της νεαρής Νάστια γι&a lpha; το μπαλέτο, η φιλία της Μάρθα με την Νίκι αλλά και η προσπάθεια του Τζο να αποκτήσει το πιο σπάνιο αυτοκόλλητο είναι μόνο κάποιες από τις ιστορίες που θα παρουσιάσει το CineDοc Kids συνθέτοντας ένα μωσαύ κό ιστοριών που μπορούν να εμπνεύσουν το νεανικό κοινό.

Στο πλαίσιο του διημέρου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, φιλοξενείται και το Πρωτάθλημα Beatbox 2017 για παιδιά ως 18 ετών, σε συνεργασία με το Beatbox Greece. Οι θε&a lpha;τές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους νεότερους beatboxers της χώρας, σε μικροφωνικές μονομαχίες για την ανάδειξη των Πρωταθλητών 2017 και εντυπωσιακά showcases από τους κριτές της διοργάνωσης.

Τις εκδηλώσεις παρουσιάζουν οι Τζωρτζίνα Λιώση & Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό χωρίς δελτία προτεραιότητας.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
CineDoc www.cinedoc.gr | 2107211073 | info@cinedoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου