Link

11 Δεκ 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Νέο Ψυχικό, 10 Δεκεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ. 13

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί γονείς και μαθητές του σχολείου μας,
εκ μέρους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των 3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ψυχικού έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας που θα πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10.30 – 13.30
 στο χώρο του σχολείου.
Στη διάρκεια της γιορτής τα παιδιά θα ασχοληθούν με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και θα χορέψουν. Θα προσφέρουμε καφέ, αναψυκτικά και μεζεδάκια. Θα λειτουργήσει επίσης χριστουγεννιάτικη αγορά με βιβλία, κατασκευές των παιδιών μας και άλλες εκπλήξεις. Αγαπημένα βιβλία θα βρουν νέα σπίτια και θα έχουμε την ευκαιρία να διαλέξουμε μικρά δώρα ενισχύοντας παράλληλα τους Συλλόγους μας.
Είσοδος: 2 ευρώ/ άτομο
Οι δάσκαλοι του σχολείου θα συγκεντρώσουν όσα βιβλία επιθυμείτε να προσφέρετε για το bazaar,  μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012. Βεβαιωθείτε όμως ότι είναι σε καλή κατάσταση.
Δεν είμαστε, όμως μόνο καταναλωτές! Τη μέρα της γιορτής, μπορείτε επίσης να φέρετε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθαρισμού κ’ υγιεινής-απορρυπαντικά τα οποία θα συγκεντρώσει η «Πρωτοβουλία αλληλεγγύης και πολιτισμού Ομπρέλες» (http://ombreles.blogspot.gr/    τηλ: 6978536228)  με σκοπό την υποστήριξη οικογενειών που δοκιμάζονται μέσα στην τωρινή οικονομική και κοινωνική κρίση.


Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

                     Πρόεδρος 3ου
                           Πρόεδρος 4ου



                   Ευάγγελος Μαργαρίτης
                       Μιχάλης Φλουρής