Link

30 Ιαν 2013

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

             ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
 3ου & 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ

                     
Νέο Ψυχικό,  5-2-2013 
Αρ. Πρωτ. : 13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε αρχικά να σας ευχηθούμε το 2013 να είναι για όλους μια χρονιά καλή, δημιουργική με υγεία και ευχάριστες ειδήσεις !!

   Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Συλλόγων μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013  και ώρα 17:00 μμ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

     Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων που θα γίνεται κάθε Παρασκευή από τις 16:30 έως τις 18:30 στο χώρο του σχολείου και θα ολοκληρωθεί σε οκτώ (8) συναντήσεις. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την Παρασκευή στις 15 Φεβρουαρίου, οπότε και ξεκινάει το πρόγραμμα.

     Τέλος, συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για την «Πρωτοβουλία αλληλεγγύης Ομπρέλες». Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας κάθε Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, είτε στέλνοντας τα με τους μαθητές κατά την πρωινή λειτουργία του σχολείου είτε δίνοντας τα στα μέλη του Συλλόγου που παρευρίσκονται στις απογευματινές δραστηριότητες.

  Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!!
                               



   Οι Πρόεδροι και τα Δ.Σ.
   των  Συλλόγων








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου